Ardei umpluti cu orez, una dintre mancarurile mele preferate! Astazi va propun o reteta inedita de ardei cu ton, ciuperci si orez. Combinatia este absolut minunata! Abia astept sa incercati reteta si sa imi spuneti daca si voua v-a placut la fel de mult.
Inca din copilarie adoram ardeii umpluti. Mami ne facea mai mult ardei cu carne, iar bunica ne pregatea cei mai buni ardei de post cu orez. Nu stiam care imi placeau mai mult, cert este ca nu mai ramanea nimic in farfurie nici dupa ardeii mamei, nici dupa cei ai bunicii.
De data aceasta am adaugat in ardeii cu orez un ingredient care chiar le da un gust neasteptat de bun, ton bucati in ulei de floarea soarelui Lotka. Din patru ardei nu a mai ramas nimic, atat de gustosi au fost.
Pentru cei care nu cunosc inca marca Lotka, aceasta se adreseaza celor care iubesc conservele de peste de cea mai buna calitate, fara E-uri si fara conservanti. Toate produsele Lotka sunt versatile si pot fi utilizate in diverse combinatii: cu legume, in salate, sandvisuri sau alte mancaruri.
Va recomand sa incercati si reteta de ardei umpluti cu carne, sunt foarte gustosi si nu se fac greu deloc.
Foarte interesant,o voi face.
Multumesc frumos!
Draga Elena, abia astept sa imi spui daca ti-a placut.
Cu mult drag!
Delicioși! O spune Uma care nu mănâncă și nu face ardei umpluți. I-au plăcut și copilului.
Mulțumesc!