Spirale integrale cu legume, o reteta simpla si lejera cu paste integrale fara ou
Daca vrem sa mancam o portie de paste delicioase si foarte sanatoase, atunci spiralele integrale de la Pambac, facute doar din faina integrala si apa, sunt alegerea ideala. Cu stil pregatim si astazi aceasta reteta trendy de spirale integrale cu legume, special dedicata tuturor celor care pun accentul pe un stil de viata sanatos. Delicatele spirale integrale Pambac, mici bijuterii cu un gust fabulos, ne-au completat masa de pranz de astazi. Cei mici vor fi incantati de aceasta reteta, va garantez.
Spirale integrale cu legume – Ingrediente (4 persoane)
- 250 g spirale integrale Pambac
- 100 g porumb din conserva
- 1 dovlecel zucchini
- 5-6 masline verzi fara samburi
- 1 lingurita capere desarate
- 1 ardei gras rosu mediu
- 1 catel usturoi
- 100 g ciuperci felii champignon conservate
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- parmezan ras
Spirale integrale cu legume – Mod de preparare
- Spalam dovlecelul, indepartam capetele si il taiem in cubulete mici. Spalam ardeiul, il curatam si il taiem si pe el in cubulete mici. Scurgem porumbul, il clatim sub un jet de apa rece si il lasam sa se scurga bine. Taiem maslinele in felii subtiri, scurgem ciupercile, le clatim sub jet de apa rece si le lasam sa se scurga foarte bine.
- Intr-un vas incapator, amestecam cubuletele de dovlecel si ardei, caperele desarate, ciupercile, maslinele, porumbul si le pudram cu sare dupa gust.
- Punem uleiul de masline intr-o tigaie antiaderenta, pe foc mediu, adaugam catelul de usturoi tocat marunt si il sotam cca 10 secunde. Adaugam mixul de legume si amestecam bine.
- Sotam legumele pe foc mediu 5-6 minute sau pana cand capata o consistenta crocanta.
- Intre timp fierbem spiralele integrale al dente. Le scurgem si le adaugam in tigaia cu mixul de legume.
- Amestecam pe foc mediu inca 1 minut, apoi le servim simple sau cu putin parmezan ras pe deasupra. Sunt delicioase!
Pofta buna!
Sumar
Nume Reteta:
Spirale integrale cu legume
Autor:
Laura Adamache
Publicata:
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Voturi:
6 Review(s) Based on