Retete culinare – Gogosi pufoase coapte la cuptor
Dupa ce am postat gogosile dietetice cu branza de vaci, multe persoane mi-au cerut o reteta de gogosi pufoase la cuptor fara branza de vaci. Ei bine, astazi va aduc reteta de gogosi pufoase promisa. Sunt mai mult decat delicioase si seamana mult cu gogosile prajite, numai ca, dupa parerea mea, sunt mult mai bune si lejere si incomparabil mai sanatoase decat acestea.
Chiar daca sunt la dieta, nu m-am putut abtine si am mancat…3 gogosi. Si culmea e ca nu-mi pare rau deloc si nu am nicio remuscare. Dupa atatea luni de dieta, am considerat ca ma pot rasfata si eu cu niste gogosi coapte, pufoase si gustoase.
Gogosi pufoase la cuptor – Ingrediente (16 -18 bucati)
- 450 g faina
- 225 ml lapte
- 1 ou
- 80 g zahar
- 100 g unt moale
- 7 g drojdie deshidratata
- 1 portocala (doar coaja)
- 1 varf cutit sare
- 100 g unt topit + zahar + scortisoara (pentru tavalit)
Gogosi pufoase la cuptor – Mod de preparare
- Eu am facut aluatul gogosilor la masina de paine, astfel: adaugam in cuva masinii oul, laptele usor caldut, untul moale, coaja de portocala rasa, zaharul, sarea si faina. Formam o mica gropita in centrul fainii unde adaugam drojdia deshidratata. Atentie! Drojdia nu trebuie sa intre in contact cu ingredientele lichide. Setam masina pe programul de framantare si dospire.
Cum framantam aluatul de gogosi pufoase
- Daca facem aluatul manual, punem faina amestecata cu drojdia intr-un vas, iar in centrul ei adaugam oul usor batut cu furculita, zaharul, coaja de portocala rasa, laptele usor caldut si cca 50 g de unt moale. Framantam aluatul si cand incepe sa se omogenizeze, adaugam untul ramas si sarea. Framantam pana cand aluatul devine elastic si nu se mai lipeste de maini.
- Acoperim vasul cu folie de plastic alimentara si lasam aluatul de gogosi sa dospeasca 90 minute, intr-un loc ferit de curenti de aer rece.
Gogosi pufoase cu gaura, cum le dam forma
- Dupa ce aluatul a dospit, il rasturnam pe planul de lucru usor pudrat cu faina si il intindem intr-o foaie groasa de cca 0,8 – 0,9 cm.
- Cu ajutorul unei forme rotunde de cca 5-6 cm, decupam gogosile si cu un cerculet mai mic, decupam centrul fiecarei gogosi.
- Le punem la dospit in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt pentru inca 1 ora (lasam intre ele un spatiu de 2-3 cm).
- Coacem gogosile in cuptorul preincalzit la 200°C, pentru 10 -15 minute.
- Scoatem gogosile pufoase din cuptor, le lasam 1-2 minute in tava si cat sunt calde inca, le ungem cu unt topit usor caldut si apoi le tavalim prin zahar amestecat cu scortisoara.
- Le servim cu multa pofta pentru ca sunt pur si simplu extraordinar de gustoase!
- Pofta buna!
Note
- Va recomand sa folositi o faina speciala pentru aluaturi daca doriti niste gogosi pufoase. Faina Manitoba este cea mai buna alegere in acest caz. Fiind o faina de forta (cu un indice W350) si cu un continut ridicat de proteine (18%), veti obtine niste gogosi pufoase care-si vor mentine prospetimea pentru mai multe zile.
- Nu coaceti gogosile prea mult! In momentul in care suprafata s-a rumenit uniform si are o frumoasa culoare aurie, este timpul sa le scoatem din cuptor.
- Daca nu aveti drojdie uscata (se gaseste la pliculete de 7g), folositi 25 g drojdie proaspata pe care o amestecati cu laptele usor caldut si 1 lingurita de zahar. Apoi o varsati in centrul fainii si adaugati restul ingredientelor mentionate in reteta.
Sumar
Nume Reteta:
Gogosi la cuptor
Autor:
Laura Adamache
Publicata:
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Voturi:
390 Review(s) Based on
Maine le fac, mi-a lasat gura apa, la propriu!
O rețetă excelentă de prăjituri!!
Excelente! Multumim Laura pentru toate rețetele tale magice.
Sunt grozave din punctul meu de vedere pentru ca nu sunt prajite in ulei.Ce as servi si eu de la tine.Bravo!
Pfuuuu! Minunate! Draga mea Laura, iti multumesc din suflet pentru aceasta reteta! Dupa cum ti-am spus si pe FB, urasc sa prajesc gogosi! :)) Acuma, vorba ta, nici chiftelele nu sunt mai breze cand vine vorba de prajit! :)) Pup cu mare drag!
Sa pui chiftelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si sa le pui la cuptor si ai scapat de prajitul acestora in ulei. Am descoperit aceasta metoda tot pe internet si am verificat-o.
Am facut acum 2 săptămâni prima data. Au iesit super. Am vrut sa incerc masina de facut paine. Acum fac din nou. Copiilor le plac la nebunie. Chiar acum fac o tura.
Multumesc pentru inspiratie 🥰
Sa iti fie de bine, draga mea!
Vai ce frumoase sunt! aluatul e cam ca la cozonac, multumim pentru reteta Laurica!
Pupicei!
MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT SI TOATE.
Perfecte!!! Fetița mea de mult mă roaga sa ii fac gogosi si cand mă gândeam la ulei prajit mă durea capul, Dar mâine ii fac o surpriza ptr cand vine de la gradinita. Multumesc ptr reteta!!
Superbe, sunt convinsă că sunt bune! Sâmbătă, voi face și eu 🙂 Mă bucur că nu sunt uleioase, asta nu-mi place la gogoși! Mai așteptăm rețete de la tine. Iasă garantat. Mulțumesc!
Arata grozav de bine. Doresc sa-ti multumesc Laura pentru toate retetele minunate pe care le impartasesti. Chiar si aceste gogosi care te ispitesc sa le incerci cit mai curind, fiind si mai sanatoase deoarece nu sint prajite in ulei. Am incercat multe din retetele tale si am fost foarte fericita de cum au iesit. Iti doresc mult succes si multa putere de munca sa putem si noi cei toti raspanditi prin lume sa ne bucuram de ceea ce ne oferi.
Numai ginduri bune!
Arată și sunt delicioase. Vorbesc din experiență, le-am mai făcut. 🤭 Mulțumesc pentru rețetă.
De data asta revin cu o întrebare: as putea face gogoșile duble și în mijlocul lor sa adaug un gem? Vrei că e o idee ok sau îmi recomanzi mai bine sa nu incerc. Mulțumesc anticipat, draga mea! Sănătate și pofta mare la bunătăți in fiecare zi!
Ce idee minunata , si ce frumoase si pufoase sunt !! <3
eu cred ca, orice am face, prajituri sau torturi sua placinte etc. tot la gogosi, ne intoarcem.
ce or fi avand ele magic?
probabil copilaria noastra, obiceiul sau traditia, gogosile le putem asorta cu aproape orice, gem branza, cacao, si numai simtindu le aroma cedezi, de buna voie 🙂
laura aferim! pentru gogosile la cuptor decat prajite.
revin cu o intrebare,
drojdia deshridatata inseamna drojdie uscata sau drojdie praf sau cum, eu aici in orasul in care locuiesc, se gaseste levadura adica drojdie praf sau uneori cumpar cubulete fresh de la mercadona sau cumpar de sarbatori indeosebi cate un pachet de drojdie de la marocani, ca alta solutie nu i pe aici la spanioli.
astept raspunsul tau laura, multumesc .
Te rog mult draga Laura sa scri un post in care sa ne expui experienta ta cu dieta. Stiu ca nu este neaparat un blog personal ci unul de cooking, insa noi cititorii tai deja ne simtim apropiati de tine. Pe mine m-ar ajuta un astfel de post, am vazut ca mai multe fete din blogsfera tin regimul asta insa nimeni n-a scris cum se simte, cat a salbit, care au fost greutatile intampinate, cum si-au pacalit metabolismul, mici trucuri, sfaturi etc. Te pup cu drag!
Anca
le am incercat , sunt MINUNATE! multumesc inca o data pt inspitratie 🙂
Laura draga esti extraordinara.Trebuie sa le incerc si eu pentru piticii mei.Astazi le/am facut acei biscuiti minunati cu lamaie. Am facut cu portocale si au iesit extraordinari.Te pupam si sa ai un sfarsit de saptamana frumos .
delicioase,multumim Laura pentru ca ne impartasesti retetele si secretele bucatariei. 🙂
Mai devreme le-am scos din cuptor,sunt delicioase..baietelul meu de 1an si 8 a papat deja 2 buc si zice:yami-yami asta pt ca ii plac..sunt f bune si se fac si f usor.:)
Eu mor aici lângă farfuriile dumneavoastră cu bunătăți! Am frământat o oră(cea mai lunga ora din viața mea) , nu am robot) și tot lipicios e… Făină nu as mai pune ca nu vreau să sparg capul nimănui… De ce nu sunt bună la făcut aluat? Oare ce greșesc? Tura asta îl pun cu lingura… Dar tare sunt necajita…
Draga Alexandra, nu gresesti cu nimic. Faina ta poate sa aiba o mai mica putere de absorbtie a lichidelor, asadar poti adauga cateva linguri in plus. Incearca data viitoare sa adaugi 2-3 linguri si sa framanti bine pana cand aluatul devine elastic. Vor iesi minunat!
Draga Laura, te rog din suflet sa postezi ceva despre dieta Dukan, de cat timp o tii, e dificil de tinut. Mi-am cumparat si eu 2 carti despre aceasta dieta dar inca nu am facut nimic practic si sunt un pic debusolata tocmai pt ca sunt multi care sustin ca aceasta dieta e ceva nefast pt organism. trebuie sa slabesc neaparat dar am nevoie de un impuls.
iti urmaresc blogul zilnic si sunt impresionata de talentul tau. Am facut o gramada de retete si au fost ffff bune. iti multumesc ca le impartasesti cu noi, cititorii tai.
Cu mult drag, Mariana!
Delicioase! Yum
Am facut ieri, foarte bune…
Am facut gogoselele si mi-am permis sa si prajesc in ulei, dar alea in ulei sunt putin cam grase (sa nu zic gretoase cand mananci mai multe). Foarte bune. Te pup Laura
Ce pufoase sunt! Cred ca merg si a 2-a zi foarte bine! 🙂
Multumim pentru reteta !!! Cred ca sunt delicioase, o sa incercam si noi ! Multumim
Le-am prestat si sunt foarte faine ! cred ca merge aluatul asta si la sfinti.
Sigur ca merge! ma bucur tare mult ca ti-au placut!
Ce mă bucur să găsesc o rețetă sănătoasă de gogoși. Îmi plac foarte mult, dar pentru că trebuia prăjite, nu mă trăgea inima să fac.
Mulțumim.
Cu mult drag, Alina, draga mea!
Pup!
arata f.bine, si le-as incerca pe niste „mucenici”
Cati, merg sigur si sub forma de mucenici.
Pup!
O reteta minunata.Am facut aceste gogosele si au avut mare succes.Deasupra am presarat nuca prajita si maruntita.Sunt foarte bune;ca de altfel toate retetele.Totul este prezentat foarte clar si la obiect;nu ai cum sa dai gres.
Mai pufoase de atat nu cred ca se poate!!!! DELICIOASE!!! inca de cand am intins aluatul am ramas placut surprinsa de cat de pufos si elastic era 🙂
Dorina, draga mea, tare mult ma bucur ca ti-au placut!
Pup cu drag.
azi am facut mucenicii, ca nu am mai rabdat pana sambata…si au iesit niste super mucenici…multumim de reteta…de toate retele tale…sunt un mare fan al tau …am facut multe din torturile tale si au fost foarte apreciate…te asteptam cu noi retete!
Buna Laura. Eu am facut gogosile si am respectat exact reteta si etapele; mi-au iesit exact ca niste covrigi:(…deloc pufoase dar bune , de altfel la gust. Daca ai vreo idee de ce nu au iesit pufoase deloc, te rog sa mi-o impartasesti si mie…merci.
Ioana, draga mea, daca nu au fost pufoase si nu au crescut, este posibil ca drojdia folosita sa nu fi fost in regula sau drojdia a intrat in contact cu lichidul mult prea cald si astfel nu a mai reactionat.
Spune-mi, te rog, cum ai framantat aluatul? La masina de paine?
Buna Laura. Imi potzi spune, te rog, daca stii, in Germania, unde pot sa gasesc faina manitoba si cum se numeste? (din postarile tale stiu ca din cand in cand mai vii si prin Germania:) Am facut gogosile astea super delicioase cu faina normala si au iesit tare bune, dar as vrea sa le incerc si cu faina manitoba. Multzumesc de retzeta… fetitzele si sotzul au fost incantatzi 🙂
Draga mea, din pacate nu stiu unde se gaseste in Germania. Eu nu am vazut in niciun market in zona in care am stat. Cel mai sigur este sa o cauti online.
Pupici cu drag!
untul poate fi inlocuit cu ulei?
Laura au iesit niste gogosi superbe! Multumesc de reteta! Sa stii ca am folosit ulei in loc de unt si lapte de soia in loc de lapte …dar au iesit delicoase si foarte pufoase!
Ma bucur tare mult ca ti-au placut, draga mea!
Pup cu drag!
Felicitari!! Sunt extraordinare!!Va multmesc mult!!
Alina, sa iti fie de bine!
Pupicei!
Le-am facut. Usor de facut si rapid de mancat. Au disparut repede. Astazi pe blogul gustos a aparut aceasta reteta- identica- postata de blogul gatiticuspor.
Cristicis, tar emult ma bucur ca ti-au placut!
O sa merg pe culinar sa vad despre ce e vorba. Din pacate, preluarea continutului fara acordul autorului este foarte populara in Romania.:(
Pup cu drag!
Aceasta faina Manitoba , se gaseste si in Romania , la supermarketuri ?
Muryshor, din pacate faina manitoba nu se gaseste in supermarket in Romania.
In schimb, o poti comanda online de la Ft-Shop.ro
le-am făcut de 2 ori până acum , sunt delicioase şi au plăcut tuturor . Mulţumesc pentru reţetele tale . . .
Cu mult drag, Dalia. Sa va fie de bine!
Le-am facut si au iesit minunate.Cu siguranta le voi mai face.Multumesc de reteta!
Sa-ti fie de bine, Larisa, draga mea!
Super gogosele,le-am facut si au iesit minunat.Am incercat si painea rapida iar de atunci fac mereu.Super retete,reusita sigura.Si nu in ultimul rand pozele sunt minunate.
Adina, draga mea, tare ma bucur ca ti-au placut retetele incercate!
Pup cu mare drag!
sunt mai mult decat incantata ca ne-ati impartasit aceasta reteta si chiar astazi ma gandeam daca ar merge facute si la cuptor. hop si raspunsul la intrebarea mea…sunt grozave, multumim mult >:d<
Cu mult drag, Laura, draga mea!
Pupicei!
intradevar foarte,foarte bune si pufoase,ptr prima data gogosile mele sant pufoase si dupa 2 zile,problema cea mare e ..daca incepi sa mananci nu te mai opresti,multumesc mult de reteta,e usor de facut si sanatoasa ptr ca se coc la cuptor …..adio fum si prajeala
Am facut gogosile in seara asta. Sunt super bune! Pufoase si gustoase! Iti multumesc din suflet pentru reteta. Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate!
Multumesc mult, draga mea! Sa va fie de bine. ma bucur mult ca v-au placut!
Eu am zis ca tu esti cartea mea de bucate. De fiecare data cand vreau sa gatesc numai la tine caut retete. Am gogosile la cuptor. Multumesc Laura!
as putea inlocui cele 80 g de zahar cu miere? multumesc frumos
Daniela, nu. Miera schimba consistenta gogosilor. Te pup!
Draga Laura
Multe dintre retetele tale culinare m-au incantat …si le-am pregatit nepoteilor mei cu mult drag.
Astept si alte retete cu pregatire cat mai sanatoasa ,fara prea mult zahar , grasimi sau prajeli…
Pentru toate …un mare MULTUMESC !!! Gabi
Cu mult drag!
Tocmai am scos o tava cu gogosi pufoase din cuptor.Au iesit foarte bune.Multumesc pentru reteta.
As dori sa aflu daca e bine sa le coci la programul cu ventilatie al cuptorului electric , sau fara ventilatie ? Ca sa creasca frumos !
Multumesc anticipat pentru raspuns !
Draga mea, nu iti recomand programul cu ventilatie pentru aceste gogosi pufoase. Foloseste programul traditional, cu caldura de jos si de sus.
Pup cu drag si spor!
Gata! Acum le-am terminat , au iesit SUPER! Fetitei mele i-au placut foarte mult, ei ii plac in general dulciurile de genul asta, checuri, fursecuri, fara creme si complicatii! Asa ca inca o data multumesc! ( Ii multumesc si surorii mele, ca ea a descoperit reteta.)
Draga mea, ma bucur tare mult ca i-au placut gogosile fetitei tale. Va pup cu drag pe amandoua!
Multumesc! E una din putinele retete de pe net care mi-a si iesit, la inceput am fost sceptica dar m-am lasat incurajata de toate comentariile pozitive. Sunt f f f bune, am primit numai aprecieri si de la cei care au gustat si de la cei care doar le-au vazut! Deja am transmis reteta mai departe 🙂
Sa iti fie de bine, draga mea!
Ma bucur mult ca ti-au placut aceste gogosi pufoase la cuptor.
mersi de retete, is tareee gustoase. Am facut cornuri si a fost foarteeee incantat baietelul meu. A dus si la scoala. :)). Acum avem o intrebare, vreau sa fac gogosi pufoase la cuptor, dar pot sa pun niste ciocolata in ele? ca normal ca ciocolataaaaaa e esentiala. :)) Merci mult.
Draga Ioana, tare ma bucur ca i-au placut baietelului tau.
Poti umple gogosile cu crema de ciocolata dupa ce le coci si se racesc un pic, 4-5 minute.
Umpli un sac a poche cu o crema de ciocolata, atasezi un varf subtire si umpli fiecare gogoasa cu aceasta crema.
Iti recomand aceasta crema:
https://www.lauraadamache.ro/2008/04/cornuri-pufoase-cu-ciocolata.html
Te pup!
Multumesc pentru reteta! Au iesit delicioase!!
Am facut in seara asta gogosile si au iesit foarte bune. Nu cred ca mai fac vreodata gogosi prajite 🙂 Am facut o mica modificare, in loc sa le dau prin unt si zahar, pentru ca am vrut mai putine calorii si mai prietenoase pt copilul meu 🙂 asa ca le-am dat doar cu ou batut inainte de a le baga la cuptor!
Multumesc !!
Draga mea, vreau sa iti multumesc si eu pentru efortul de a impartasi atat de frumos pasiunea ta, cu ceilalti. Mi se pare un lucru nemaipomenit. Acum..in timp ce gogosile stau la dospit, doresc sa imi exprim si eu o mica problemuta cu care ma confrunt la retele tale. Folosesc o faina din comert. Nu pot sa investesc foarte mult in aceasta, dar nici pe cea mai ieftina nu o aleg, insa cam la toate retele tale eu pun cu doi-trei pumni mai multa faina(altfel nici nu se poate umbla cu aluatul, atat este de moale). Imi este greu pentru ca trebuie sa fac totul din ochi, si incepătoare fiind, mi-e greu sa ma abat de la o reteta in acest mod.Poate ma ajuti cu un sfat. Inafara de problema intampinta cu faina, am facut cateva retete de la tine care au iesit fabulos. Astept sa vad cum vor iesi gogosile acestea minuntate. Te pup, si iti multumesc inca o data.
Draga mea, iti multumesc pentru aprecieri!
Uneori poate sa apara problema aceasta. Nu toate tipurile de faina „functioneaza” la fel, ca sa zic asa. O faina fina va absorbi intotdeauna mai multa apa, iar una cu o granulatie mai mare, mai putina. De aceea este foarte important sa folosim faina potrivita in retetele noastre. De exemplu, in patiserie vom alege intotdeauna faina alba tip 400, pentru cozonac si briose, o faina alba tip 550, iar pentru paine, recomand o faina tip 650.
Te pup cu drag!
Draga Laura, as vrea sa fac gogosile si sa le iau cu mine intr-o vizita.
Sunt bune si reci? Iti multumesc mult pentru sfaturi!
Draga Monica, da, sunt bune si reci, dar te sfatuiesc sa le faci in ziua in care le consumi.
Cu drag!
Buna,framant la gogosi si coca se lieste inca de mana.Am topit untul si apoi am cantarit pe cantarul de bucatarie cantitatea.Oare aici am gresit? Ce sa fac? Sa mai pun unt sau faina pana nu se mai lipeste?
Draga Roxana, nu ai facut nicio greseala. Se poate intampla sa obtii un aluat mai moale decat al meu si asta din cauza calitatii fainii. Adauga cateva linguri de faina, nu unt, si framanta dupa fiecare lingura adaugata. In momentul in care aluatul devine elastic, nu mai adauga faina. Presupun ca dupa maxim 4-5 linguri vei obtine un aluat elastic. Sa imi spui cum au iesit, ok? Spor sa ai.
Multumesc pentru raspuns.Asa am facut,am adaugat faina in ploaie pana s-a dezlipit aluatul de pe mana(cred ca 2-3 linguri.Acum sunt la cuptor insa am cuptor mai vechi.Ce inseamna 200 grade,la foc mic?Abia astept sa gust,sunt curioasa cum ies la gust.Iti dau de veste cand le scot din cuptor.Pupici!
Excelente! Am mancat 5 numai eu 🙂 . Au iesit 21 de gogosi.Am mai adaugat faina la aluat si pana la urma s-a legat.M-am incurcat un pic si la cele 200 de grade ,la cuptor,pentru ca am cuptor pe gaz,mai vechi si nu stiam cat de intens sa fie focul.Am lasat la foc mic 10 minute apoi am dat focul mai tare.Pana la urma au iesit ca in poza ta,sunt foarte gustoase.Multumim pentru reteta,a papat si baietelul meu de 1 an si 4 luni,o gogoasa intreaga 🙂 Pupici!
Draga mea, sa va fie de bine! Ma bucur mult ca v-au placut. Pupici tie si baietelului tau!
Sa va fie de bine, draga mea!
Ma bucur mult ca i-au placut gogosile micutului tau.
Va pup pe amandoi.
MINUNATE!!! Mamaruta mea de 4 ani le adora 🙂 Acum regret doar ca nu le-am incercat mai demult. Dar o sa le fac foarte des de acum inainte. 🙂 Multumesc din nou, Laura!
Sa va fie de bine, draga mea!
Va pup cu drag pe amandoua!
Buna Laura. Baietelul meu are intoleranta la drojdie si ma intrebam dk ar merge inlocuita cu praf de copt…
Draga Ana, in aceasta reteta drojdia nu se poate inlocui cu praf de copt. Poti incerca aceasta reteta de gogosi cu praf de copt:
Am facut si eu aseara aceste gogosi la cuptor. Bune, dar parca cam ..indesate. Recunosc ca o tava am cam uitat-o si s-au cam bronzat. Oricum bune si daca ma gandesc ca-s si sanatoase sunt si mai bune. Multumesc mult de reteta.
Cu drag, Sanda. Data viitoare lasa-le mai putin la copt si ies sigur sigur pufoase.
Excelente! Multumim Laura pentru toate rețetele tale magice.
Cu mult drag.
Buna, am incercat si reteta aceasta, bune gogosele??
Sa iti fie de bine, draga mea!
Buna,as putea folosi faina de spelta la aceasta reteta???
Florentina, nu, trebuie sa folosesti faina alba de grau pentru aluaturi.
Am facut ieri reteta, la masina de paine, am urmat toti pasii intocmai si mi-au iesit niste gogosi grozave. Astazi nu mai am niciuna. Baietelul meu a fost foarte incantat. Doua le-a transformat chiar si in papanasi. Multumesc Laura !
Sa va fie de bine, draga mea!
Multumim pentru reteta, gogoselele sunt dementiale, extraordinar de bune, nu ma pot opri din mancat. Sotul meu le-a mancat cu iaurt si dulceata 🙂
Sa va fie de bine, draga mea!
Buna ziua. Oare va iesi aluatul ok daca nu pun zahar deloc?
Multumesc
Draga Laura, poti incerca. Nu le-am facut fara zahar, dar nu cred ca nu vor iesi gustoase.
Au iesit bune! Nu as spune ca sunt neaparat ca si gogosile prajite, ceea ce e si nromal, dar sunt bune!
Draga mea, ma bucur mult ca ti-au placut. Sa iti fie de bine!
Le-am incercat cu gandul de a le coace in cuptor, dar, datorita faptului ca am intrat in criza de timp, am ales in final sa le prajesc in ulei. Si asa au iesit foarte bune. Multumesc pentru reteta!
Sa va fie de bine, draga mea!
O reteta super, la fel ca toate de pe acest site. Gogoșile au ieșit forte pufoase. Cu siguranță o să mai fac.
Cu mult drag! Ma bucur tare mult ca ti-au placut!
Am uitat sa specific ca am utilizat 500 g de faina 000 din comert si 25 g drojdie proaspata. Pt restul ingredientelor am pastrat masurile din reteta. Nu a fist nevoie sa adaug altceva.
Se poate sa injumatatesc reteta? Daca da, cum procedez cu oul? Il bat si pun doar jumatate? Multumesc.
Draga Anca, poti pune un ou mic si, daca aluatul iese prea moale, poti adauga 1-2 linguri de faina.
Imi pare extrem de rau ca primul comentariu pe blogul dvs. este o critica.
Sper sa nu o luați in nume de rau, am încercat rețeta dvs. si pentru mine, personal, a fost o dezamăgire profunda.
Imi pare tare rau ca nu v-au iesit. Daca imi dati mai multe detalii, poate va pot ajuta cu un sfat.