Batoane Energizante cu Fulgi de Ovaz


Retete culinare – Batoane Energizante cu fulgi de ovaz

Batoane Energizante cu fulgi de ovaz

Va propun astazi o reteta de batoane energizante cu fulgi de ovaz, simpla si delicioasa, ideala pentru cei care doresc o reteta de post delicioasa. Este un desert sanatos si, asa cum spune si numele retetei, energizant, potrivit chiar si pentru sportivi in suplimentarea dietei lor specifice. De asemenea, avand in compozitie doar ingrediente vegetale, o recomand cu caldura si celor ce urmeaza o dieta vegana.

Pentru niste batoane energizante cu o compozitie compacta este foarte foarte important sa amestecam perfect banana cu restul ingredientelor. Ca sa obtineti acest lucru, framantati cu mana ingredientele si apoi presati-le foarte bine in tava.

Ingrediente – Batoane Energizante cu fulgi de ovaz (forma 18X18 cm)

  • 250 g fulgi de ovaz
  • 185 g pulpa de banana ( coapta foarte bine )
  • 50 g stafide
  • 100 g ciocolata amara
  • 3 linguri lapte de cocos/soia /migdale
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un varf de cutit cu sare

Mod de preparare – Batoane energizante cu fulgi de ovaz

  • Zdrobim foarte bine pulpa bananelor cu o furculita apoi adaugam fulgii de ovaz, stafidele, ciocolata amara taiata in bucatele potrivite, laptele, zaharul vanilat si sarea.
  • Amestecam foarte bine, pana la completa omogenizare.
  • Tapetam forma cu hartie de copt trecuta prin apa si stoarsa foarte bine dupa care adaugam compozitia pentru batoane. O presam foarte foarte bine ( cu dosul unei linguri sau polonic ). Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 30-35 minute sau pana cand observati ca se coloreaza usor la suprafata si pe margini.
  • Scoatem tava din cuptor si lasam compozitia pentru batoanele energizante sa se raceasca timp de 4-5 minute.
  • O taiem apoi, cu multa grija si cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, in batoane. Le asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si le mai coacem inca 15 minute la 150°C.

Batoane Energizante din fulgi de Ovaz - portionare

  • Le servim dupa ce se racesc complet. Sunt delicioase si foarte satioase!
Batoane Energizante din fulgi de Ovaz - detaliu final
 Pofta buna !
Sumar
recipe image
Nume Reteta:
Batoane Energizante cu fulgi de ovaz
Publicata:
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Voturi:
41star1star1star1stargray Based on 103 Review(s)

118 comentarii la “Batoane Energizante cu Fulgi de Ovaz

  1. Ioana spune:

    Pfoaaa, de cand caut reteta asta! Imi facea mama cand eram mica, insa a trecut ceva vreme de-atunci si nu-si mai amintea ce si cum. In seara asta fac! Va foarte multumesc 🙂

  2. Carla spune:

    Ah, ce bine arata! Am asteptat cu sufletul la gura reteta, sa le-o prepar fetitelor mele… 🙂

    Doua intrebari, totusi:
    1. Pentru cei care nu postim e ok sa folosim lapte „normal” ca si ingredient? Chiar nu as cumpara o cutie intreaga de lapte vegetal, doar pentru a folosi 3 linguri (nu ne place sa-l bem)… Sau, si mai simplu, se poate pune apa in loc de lapte, sau suc de fructe sau altceva… ca sa ramana tot de post?

    2. Cat inseamna, aproximativ, 185 gr de banana? O banana mica, o jumatate…? Eu nu am cantar si folosesc doar masuri gradate pentru ceea ce gatesc… 🙁

    Multumesc, faci o treaba minunata pentru ochii si papilele noastre gustative! 😛

    • Laura spune:

      Carla, draga mea, se poate folosi fara nici o problema laptele de vaca. 185 gr banana inseamna 2 banane medii.
      Pup cu mare drag si te astept sa-mi spui cum au iesit in caz ca le incerci.

  3. Madeleine spune:

    As vrea sa incerc si eu reteta, dar sunt curioasa cum e consistenta? Nu-mi rup dintii in batoane? 😉 Si pot sa folosesc lapte obisnuit? Multumesc.

  4. Adriana Lupu spune:

    Imi plac batoanele cu cereale ,dar am o intrebare draga Laura.Pot sa inlocuiesc banana cu un alt fruct?Pupici

    • Laura spune:

      Adriana, draga mea, din pacate banana nu poate fi inlocuita. Pulpa bananelor are o consitenta aparte care actioneaza ca un liant in aceasta reteta.
      Pup dulce!

  5. hil spune:

    Super!!
    am s-o incerc chiar azi, pun cirese uscate in loc de stafide (pt ca suntm foarte amatori), dar in rest suna perfect! Merci fain pt reteta. Te pup!
    Hilda

  6. Simona spune:

    Of, de cand caut o reteta de batoane… Am mai incercat eu, dar nu mi-au iesit calumea… nu se legau… Ale tale sunt PERFECTE! Mercic de reteta, te pup

  7. MIHAELA spune:

    Draga Laura,
    Ca intotdeauna (cum ne-ai obisnuit pe cei care citim blogul tau)ai postat o reteta foarte buna si nutritiva deasemenea.Trebuie sa-ti spun ca am si incercat batoanele energizante pentru ca aveam toate ingredientele folosite de tine. Am facut o mica adaugare , si anume nuci. Au iesit foarte bune!!!!Iti multumesc (ca intotdeauna, ma repet)pentru idei!!

    • Laura spune:

      Mihaela, draga mea, tare mult ma bucur ca ti-au placut!!
      Cred ca au fost minunata cu nuci. Pup dulce dulce si multumesc ca le-ai incercat!!

  8. India spune:

    Dumnezeule, ce bunaciuni! Le fac, vai, eu ador pur si simplu batoanele astea si mereu le cumpar dar ce tare sa le pot face eu ( si o sa fac cu cocosssssss). Laura, te pup de mii de ori pentru reteta. Te pup, te pup si te si imbratisez. Esti fenomenala. Foarte multumesc pentru delicioseniile astea.

    • Laura spune:

      India, draga mea, tare mult ma bucur ca iti place reteta!!
      Pupicei cu mare drag si sa-mi spui cum au iesit in caz ca le-ai incercat!!

    • Laura spune:

      Anca, scumpa mea, compozitia trebuie compactata foarte foarte bine. Pulpa bananelor trebuie sa se omogenizeze perfect cu restul ingredientelor solide. In acest fel, fulgii de ovaz absorb umiditatea bananelor si a laptelui si la cuptor se umfla si se leaga. Daca le mai incerci, framanta cu mana compozitia ca sa te asiguri ca ingredientele sunt omogenizate absolut perfect.
      Cand pui compozitia in tava, preseaz-o foarte foarte bine. Este un aspect foarte important pentru reusita batoanelor.
      Ciocolata se taie la cutit in bucatele micute.
      Pup cu mare drag!!!

  9. Alina spune:

    Draga Laura , multumesc mult pt reteta m-ai ales ca baiatul meu cel mic numai asta maninca dimineata , sper sa-mi iasa si sa-i placa si lui .O sa le faca neaparat pupici

    • Laura spune:

      Carina, draga mea, ai cantarit cu atentie ingredientele? Ca sa iasa perfect legate, trebuie sa amesteci foarte foarte bine ingredientele ( eu le-am si framantat cam 2-3 minute) si apoi, la fel de important este sa presezi extrem de bine compozitia in tava. Daca au iesit tari, inseamna ca le-ai lasat un picut mai mult la cuptor si s-au uscat excesiv.
      Pup cu drag!!

  10. poppteo spune:

    Excelente, mai bune chiar decit cele din comert si macar stim ce am pus in ele. Multumesc si o primavara frumoasa.

  11. anca arissa spune:

    Laura draga am si eu cateva intrebari:
    1.Pot inlocui fulgii de ovaz cu musli cu fructe? (ca au expirat prin camara 🙂 )
    2.ai pus ciocolata de post? nu e amara? daca vreau sa renunt la ea se poate ,sau trebuie sa o inlocuiesc cu altceva?( nu prea am dat piticior ciocolata)
    Multumesc si pupici.

    • Laura spune:

      Anca, draga mea, sigur ca poti folosi musli. Ciocolata folosita a fost amara ( peste 70% continut cacao). Ciocolata amara este de post pentru ca nu contine grasimi animale de nici un fel.
      Pup cu drag!!

  12. India spune:

    Laurici, le-am facut si sa iti spun.Sunt….DELICIOASEEEEEEEEEEEEEEEEE! Pacat ca nu le-am facut o pozica ceva dar nu m-am gandit si acum nu mai am. Dar stai linistita ca le mai fac, siguuuuur le mai fac la cat de bune sunt. Divine!Multu mult!Super pupici!

    • Laura spune:

      India, scumpa, ma bucur asa mult ca ti-au iesiiiiiit!! Poate le faci si o pozuca data viitoare si mi-o trimiti daca doresti.
      Pup dulce si sa-ti fie de bine!!

  13. anka rugea spune:

    wowwww…:) :)cat ma bucur ca ai facut batoanele astea…is mai sanatoase de casa;) ..ca eu siempre cumpar din magazine dar deja m-am scarbit ca sunt prea dulci …asa macar fac cum i-mi plac mie..i-ty spun sincer ca mai demult ma gandeam cum sa le inventez sa fac dar,nu am avut tupeu ca ma gandeam ca o sa se imprastye tot prin tava:)))))merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pupikkkkk

  14. irina spune:

    Laura, draga noastra, am facut azi aceste batoane si au iesit excelente. A mancat pana si fetita mea care nu accepta ciocolata amara. Sunt extrem de hranitoare si cu ele am rezolvat problema pachetului pentru scoala in urmatoarele 2-3 zile. Multumim muuuult!!!!!
    Te imbratisam si iti multumim si eu si mandruta mea!!!

  15. Lidia spune:

    Draga Laura,le-am incercat si eu si au iesit de minune. Data viitoare le incerc cu merisoare uscate. Un lucru nu mi-a iesit ca la tine(sau cel putin asa se vede in poza): nu sunt asa rumenite pe deasupra. MI-a fost frica sa le las mai mult in cuptor sa nu se arda. In afara de asta, sunt pur si simplu delicioase si foarte hranitaore. In plus ii plac si Irinei mele ceea ce nu face decat sa ma bucure enorm ca si asa face mofturi la mancare(are 2 ani jumate) 🙂 Mersi de reteta 🙂

    • Laura spune:

      Lidia, draga mea, tare mult ma bucur ca ti-au placut!! Le poti coace cca 5 minute cu functia grill ca sa iasa un pic mai rumene dar chiar nu conteaza aspectul atata timp cat sunt bune la gust.
      Pup cu mare drag si sa stii ca le fac si eu cu merisoare data viitoare!!

  16. Elise spune:

    Multumesc pentru reteta , Laura, deja am pregatit-o saptamana aceasta si am dat-o si altor colege amatoare de retete sanatoase, pentru ca eu asa o incadrez. Insa am o intrebare: locuiesc in Romania si am un cuptor clasic unde nu pot (sau nu stiu eu…) potrivi temperatura la 180 grade, asa ca dupa ce am tinut prajitura la cuptor 35 min., am scos-o, am taiat-o si am pus-o din nou la cuptor 15 min, ea a ramas tot putin umeda. Intrebarea mea este: asa trebuie sa fie? Un pic umeda? La gust e super si mult mai sanatoasa decat biscuitii cu cereale din supermarket. Merita facuta, mai ales daca ai copii si vrei sa le dai un dulce sanatos.

    • Laura spune:

      Elise, draga mea, tare ma bucur ca ti-a placut!
      Nu este o regula pentru aceste batoane. Pot iesi si crocante bine daca le tii un pic mai mult la cuptor ( cu 6-7 minute in plus) sau putin mai umede daca le lasi un picut mai putin.
      Mie imi plac putin mai umede asa ca nu le-am tinut suplimentar la copt a doua oara.
      Pup cu drag!

  17. Lidia spune:

    Laura, e posibil sa facem aceste batoane si cu alt tip de fulgi? secara/grau?
    E a doua tura cu ovaz, dar mai am in dulap fulgi de secara si de grau si ma gandeam ca batoanele astea is ideale ca sa consum si ceilalti fulgi. 🙂

  18. Roxana spune:

    Tocmai am scos batonasele din cuptor. Sunt delicioase!!!!!!!!!!!! Consistenta este perfecta- nu sunt nici tari, nici prea moi. La gust nici nu mai zic…combinatia de ciocolata si banana este fabuloasa. Voi ramane fidela retetei, dar data viitoare voi dubla cantitatile deoarece tava mea e cam mare si acum batoanele mi-au iesit cam subtiri. Mii de multumiri pt reteta!!!!!!

    • Laura spune:

      Eliza, draga mea, din pacate cerealele se umezesc foarte rapid deci nu cred ca merg in aceasta reteta.
      Pup cu drag!

  19. ramona spune:

    buna, Laura!
    am in plan sa fac aceste batoane si am o intrebare: daca nu vrem neaparat sa fie de post, ar merge adaugat putin unt in compozitie? ma gandesc ca asa s-ar rumeni poate mai repede. M-am gandit si la miere, cateva linguri, dar nu stiu daca e buna gatita la temperaturi mari, am inteles ca ar fi toxica.
    Multumesc anticipat pentru raspunsul tau!
    O zi minunata!
    Ramona

    • Laura spune:

      Ramona, draga mea, nu le-am incercat cu unt dar cred ca vor iesi. Eu zic sa faci o proba cu o jumatate din ingrediente si daca iti ies, dublezi cantitatile.
      Stiu ca se spune ca mierea ar fi toxica daca depaseste 40° dar eu pregatesc uneori dulciuri cu miere. Nu des dar, de exemplu, la turta dulce nu pot inlocui mierea cu zahar.
      Deci eu zic sa folosesti miere in prajituri care merg la cuptor numai daca nu o poti inlocui cu zahar.
      Pup cu drag!

  20. Raluca spune:

    Buna, Laura,

    retetele tale arata delicios intotdeauna si gustul lor este pe masura, insa cu aceasta reteta am dat-o in bara si sunt destul de frustrata, mai ales ca am incercat sa o si repar, mi-a luat o gramada de timp si pana la urma tot nu au iesit :(. Poate ar fi util sa editetzi reteta si sa adaugi ca este foarte importanta omogenizarea bananei, framantarea „aluatului” cu mana si presarea pentru ca ALTFEL se vor farmita. Uneori suntem si noi foarte grabite si nu citim toate comentariile. Eu dupa ce le-am scos prima data am fost tare dezamagita si am inceput sa citesc comentariile, am vazut treaba cu banana, ca e liantul si am mai pus o banana in batoanele deja coapte, am amestecat, DAR cu furculita, ca apoi sa constat dublul esec, sa mai citesc in continuare comentarii si sa aflu ca de fapt trebuie amestecate foarte bine, cu mana… E pacat sa nu avem informatiile acestea inca de sus.

    • Laura spune:

      Raluca mea draga , imi pare tare tare rau ca nu ti-au reusit batoanele.:((((
      Am sa merge chiar acum sa scriu ca trebuie omogenizata compozitia cu mana.
      Pup cu drag!!

  21. Dany spune:

    Buna Laura, am si eu doua intrebari:
    1. pot folosi avocado in loc de banana? consistenta e cam aceeasi zic eu… tu ce zici?
    2. cu ce pot inlocui ciocolata? sau pot sa nu pun ciocolata deloc? mai ies ca si consistenta?
    Multumesc frumos pentru raspuns.
    Dany

    • Laura spune:

      Dany, nu te sfatuiesc sa inlocuiesti banana cu avocado. Anumite tipuri de avocado devin amare cand sunt coapte, plus ca avocado nu are un gust decis.
      Ciocolata se poate inlocui cu aceeasi cantitate de fructe deshidratate.
      Te pup si astept sa-mi spui cum au iesit.

  22. Dany spune:

    Le-am facut pana la urma conform retetei tale, insa am pus numai jumatate din cantitatea de ciocolata. Sunt foarte bune, se fac extrem de rapid si sunt perfecte pentru o gustare sanatoasa de luat in vacanta, ceea ce am sa si fac.
    Le voi incerca cat de curand si cu caise din compot sau oricum cu o alternativa la banane. Te tin la curent!
    Te pup si multmesc pentru retetele extrem de ingenioase.

  23. Anca spune:

    Le-am facut pt. a treia oara, iar de data asta am adaugat si samburi de floarea soarelui, fulgi de migdale si cereale fitness, a iesit ceva de vis, bun la micul dejun sau la o gustare dietetica. Inca o data multumesc tare mult pentru reteta. Nu stiu cum se face ca orice reteta am incercat de la tine a iesit mereu, si crede-ma nu e un compliment gratuit. Te imbratisez cu drag 🙂

  24. bianca spune:

    Draga Laura
    Am facut si eu aceste batoane. La gust sunt bune dar nu arata asa ca ale tale, nici pe departe. Ce fel de ovaz ai folosit? Mie mi-au iesit mai inchise la culoare, probabil din cauza ciocolatii. Concluzia este ca aspectul batoanelor difera mult de ceea ce am vazut in pozele facute de tine.
    Felicitari pentru site, ai niste torturi minunate.
    O zi minunata iti doresc.

    • Laura spune:

      Bianca, draga mea, eu am folosit niste fulgi de ovaz cumparati din Germania de la DM.
      Nu au iesit legate sau in ce sens sunt diferite fata de ale mele?
      Pup cu drag si multumesc pentru aprecieri!

  25. Oxana spune:

    mmm delicioase , acum le-am scos din cuptor si nici nu s-au racit am papat 3 bucati. Le-am facut bilute sub forma de biscuiti rotunzi, fara sa mai trebuiasca taiati. In poza mi se pare ca ar fi secara, am vrut sa pun dar totusi am respectat reteta si am folosit ovaz. Acum astept sa scot si negresa din cuptor, tot reteta ta ! Multumim pt retete !!

  26. Cristina spune:

    Laura,

    Altă întrebare: 🙂 cu ce pot înlocui ciocolata amară? Orice altceva dar nu ciocolată 🙂 🙂 Noi nu prea suntem cu ciocolata. Dacă pun mai multe stafide? Sau nu afectează gustul batoanelor în caz că nu adaug ciocolata?

  27. stefania spune:

    Buna Laura! Am facut batoanele si sunt foarte bune. O singura problema am avut: hartia s-a lipit de compozitie (desi am trecut hartia prin apa, exact cum ai spus). Oare le-am tinut prea mult in cuptor?Oricum sunt delicioase si cu siguranta o sa le mai fac. 🙂 Te imbratisez cu drag!

    • Laura spune:

      B., bananele nu se coc. Folosim banane coapte, adica mature si cu pulpa moale.
      Cojesti bananele curatate si apoi le zdrobesti cu o furculita.

  28. Camelia Minisan spune:

    Laura, sunt absolut minunate batoanele! Sunt gustarea perfecta dintre mese, fiind si satioase. Am incercat ieri reteta si am ramas surprinsa de consistenta lor – ma asteptam sa fie tari, insa au iesit perfecte, intre crocant si moale. Subscriu comentariului nr.42 in privinta aspectului – fulgii de ovaz nu au ramas asa intregi, iar culoarea a fost mai inchisa. Comparand pozele cu punga mea de fulgi de ovaz, fulgii mei erau mai marunti decat ai tai – posibil din aceasta cauza diferenta.

    Impreuna cu „consiliul degustatorilor” , am decretat ca la urmatoarea tava sa punem si putina scortisoara si cateva alune prajite si zdrobite.

  29. Nicole spune:

    Cea mai buna reteta din cate am citit pana acum. O sa o fac, plec in trip si m-am gândit ca ar fi numai bune sa le luam cu noi. Întrebare: se țin bine 2-3 zile? Ceva „instructiuni” de depozitare?

    • Nicole spune:

      Am facut. Sunt foarte bune . Le am pus si niste ciocolata neagră pe deasupra. Nu am mai pus in ele. Data viitoare o sa fac cu fulgi de ovaz care au direct fructe in ei. 🙂

  30. Corina spune:

    Buna Laura,
    Dupa 30 min la foc mediu (stiam ca 180 grade inseamna la mijloc) s-au ars 🙁
    Nu le-am mai bagat la cuptor dupa ce le-am taiat. La gust au iesit bune chiar daca in loc de zahar vanilat am pus doar esenta de vanilie. Le-am facut cu mix bio de cereale pt musli, in loc de stafide am pus jumate merisoare confiate jumate coacaze deshidratate, ciocolata amara a fost cu aroma de zmeura (din lidl), laptele l-am facut din lapte praf ca nu aveam proaspat, dar in rest am pastrat reteta 😀
    Ce e tare la batoanele astea e ca poti sa le faci cu ce ai prin casa. Data viitoare le fac cu fructe uscate, mix de nuci in loc de ciocolata, si incerc sa le incheg cu budinca de chia si suc de mere. Renunt la copt si le bag la deshidrator 🙂

  31. Valentina spune:

    Sunt excelente! le-am gasit azi si le-am si facut! sunt adepta unui alt stil de viata… mai sanatos, mai frumos, creat de mine dupa bunul meu plac (evident si in privinta alimentatiei).
    Se pot inlocui o parte din cerealele de ovaz cu seminte de in, mei , hrisca si tot asa. dar sa se respecte cantitatea finala. eu am terminat azi de facut laptele de soia si ceea ce mi-a ramas am introdus-o in gramajul bananei. au iesit super. iar cantitatea stafidelor o poti obtine din stafide si coaja de portocala taiata cubulete.combinatiile pot fi f multe si de fiecare data altele, ca sa nu va plictisiti. dar respectati cantitatile!
    Bravo! Felicitari, Laura!

  32. Anca spune:

    Vazut, incercat, savurat! Abia astept sa repet experienta si sa le gatesc din nou! Felicitari pentru reteta, delicioase de-a dreptul!

  33. Oana spune:

    Buna, Laura! Si eu am avut aceeasi problema: mi s-au ars dupa primele 10 minute la cuptor. Ciocolata s-a topit prea tare, iar stafidele erau negre la suprafata. Pot seta temperatura cuptorului, asa ca nu inteleg care a fost problema. Gustul mi-a placut si le voi incerca din nou cu siguranta.

    • Laura spune:

      Draga mea, daca s-au ars, inseamna ca ai un cuptor care coace mai rapid decat decat al meu. Iti recomand sa coci batoanele cu cca 5 mai putin.
      Ca sa eviti arderea stafidelor, poti acoperi tava cu folie de aluminiu dupa primele 10 minute de coacere.

  34. Astrid Daulia spune:

    Draga Laura,

    In primul rand, felicitari pentru tot ce faci! Sunt o mare admiratoare a ta si a retetelor tale… Nici nu mai stiu de cate ori le-am folosit, insa ceea ce stiu este ca de fiecare data ies nemaipomenite. Este o adevarata placere sa gatesti dupa ele, pentru ca sunt atat de precise si gustoase incat nu ai cum sa dai gres. Reteta aceasta de batoane a fost ultima pe care am incercat-o si ca de obicei, rezultatul este excelent. Vreau totusi sa te intreb daca in loc de zaharul vanilat as putea sa pun miere. Ciocolata neagra as putea sa o inlocuiesc cu altceva? Multumesc!!!!

    • Laura spune:

      Draga Astrid, multumesc pentru aprecieri!
      Nu te sfatuiesc sa inlocuiesti zaharul vanilat cu miere. Il poti eleimina din reteta sau il poti inclocui cu semintele unei pastai de vanilie.
      Ciocolata amara se poate inlocui cu ciocolata cu lapte, ciocolata alba sau orice tip de fruct confiat (caise, ananas, nuca de cocos, smochine etc).
      Cu drag!

  35. Marius spune:

    Buna,
    Pentru cei mai neexperimentati…toate bune si frumoase pana am scos compozitia din cuptor si am constatat ca s-a lipit total de hartia de copt…ce nu am facut bine??
    Am urmat intocmai instructiunile.

    • Laura spune:

      Marius, exista anumite tipuri de hartie de copt (mai ales hartia de copt maronie) care ne fac surpriza asta neplacuta.
      Am patit si eu acelasi lucru de cateva ori si am schimbat hartia de copt.

  36. Anca spune:

    Absolut delicioase! Putin cam dulci pentru gustul meu. Cred ca data viitoare voi inlocui ciocolata cu nuca de cocos sau nuci. Multumesc.

  37. Mariana spune:

    Nu credeam ca vor fi asa de bune pana nu le-am încercat.
    Ești o sursa de inspirație în bucătăria mea.Foarte cautat acest blog.Respect pentru ceea ce faci.

  38. Andreea spune:

    Buna Laura,

    1. Cand le presez trebuie sa ramana un strat asa cam cat e in poza ta sau le presez sa ramana in strat subtire si se umfla ele la cuptor?
    Eu le am scos dupa 5 min de stat in cuptor si le am mai presat un pic si a iesit ciocolata deasupra din ele sper ca e ok apoi le am pus la loc.
    Multumim mult pentru reteta!

  39. Andreea spune:

    Draga mea,
    Am terminat batoanele si au iesit cu consistenta unei negrese adica moi fata de ce este in comert. Asa trebuie sa fie? Sunt ok de mancat nu?

  40. Anca spune:

    Buna, le-am făcut și eu. Au ieșit super, moi la interior și crocante la exterior. Recunosc că am păzit cuptorul, le-am lăsat 20 de min și apoi 7-8min. Le-am pus in tava de chec, iar compoziția am blenduit-o și am framantat-o că sa le lege bine compoziția. Oare daca mai adaug ingrediente ex. Nuca, alune, fistic etc ar trebui sa pun mai multe banane? Ce anume leagă compoziția?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor