Va recomand sa incercati acest pesto pentru ca este de o bunatate greu de exprimat in cuvinte!! Puteti inloci ciupercile champignon cu hribi pentru o aroma mai pregnanta.
Pofta buna!!
Laura Adamache
12 comentarii la “Spaghettoni cu pesto de ciuperci”
Mariana spune:
O îmi surâde ideea…simplu și foarte gustos! O săptămână minunata!
dar am o rectificare de facut, imi cer scuze, dar trebuie sa o fac… ciuperci champignons este un pleonasm, in limba franceza, champignons este termenul general al tutuor ciupercilor… deci … ciuperci ciuperci… ceea ce vad in ilustratie sint champignons de Paris… deci ciuperci de Paris…iar hribele sint tot ciuperci…
Anonim, imi pare rau, dar retetele publicate in revista nu le pot prezenta la fel ca pe celelalte. Daca nu intelegi ceva ma poti intreba si iti voi raspunde cu drag.
IUBESC TARE CIUPERCILE,TRE SA FIE BUN!Indraznesc sa-ti ofer un premiu,pt.ca eu chiar te consider prietena mea virtuala…daca doresti,poti sa-l ridici de pe blogul meu…
Anonim, ma bucur ca iti place reteta!! Numele stiintific al acestei ciuperci este Agaricus Bisporus dar este cunoscut in intreaga lume sub numele de origine franceza, champignon. Cat despre provenienta te pot asigura ca nu este din Paris ci din Spoleto, Italia.
Super idee pt pesto – ador pesto dar in Rom nu se prea poate face in casa ca in It (nu stiu sa se gaseasca seminte de pin la noi). Chiar am sa incerc. Claudia
O îmi surâde ideea…simplu și foarte gustos!
O săptămână minunata!
Fontul este mic….se poate pune o poza mai mare?
da, este: nu bun ci foarte bun!
mie mi-a mai ramas ceva sos in frigider, am avut mai putine paste…
nu am pus parmezan, le-am pregatit de post!
buna,
reteta e excelenta !
dar am o rectificare de facut, imi cer scuze, dar trebuie sa o fac…
ciuperci champignons este un pleonasm, in limba franceza, champignons este termenul general al tutuor ciupercilor… deci … ciuperci ciuperci… ceea ce vad in ilustratie sint champignons de Paris… deci ciuperci de Paris…iar hribele sint tot ciuperci…
o gustare buna !
Mariana scumpa ma bucur ca iti place retetea!! Pupicei cu drag si o saptamana minunata si tie!!
Anonim, imi pare rau, dar retetele publicate in revista nu le pot prezenta la fel ca pe celelalte. Daca nu intelegi ceva ma poti intreba si iti voi raspunde cu drag.
IUBESC TARE CIUPERCILE,TRE SA FIE BUN!Indraznesc sa-ti ofer un premiu,pt.ca eu chiar te consider prietena mea virtuala…daca doresti,poti sa-l ridici de pe blogul meu…
Ma bucur mult ca ti-au placut Clara draga mea!! Te pupic cu mare drag!!
Anonim, ma bucur ca iti place reteta!! Numele stiintific al acestei ciuperci este Agaricus Bisporus dar este cunoscut in intreaga lume sub numele de origine franceza, champignon. Cat despre provenienta te pot asigura ca nu este din Paris ci din Spoleto, Italia.
este suuper reteta si trebuie sa o incerc si eu ..
Ma bucur ca iti place Anca draga mea. Ador acest pesto atat pentru paste cat si pentru bruschette. E divin!! Te pupic!!
Super idee pt pesto – ador pesto dar in Rom nu se prea poate face in casa ca in It (nu stiu sa se gaseasca seminte de pin la noi). Chiar am sa incerc. Claudia