Ideala pentru peste la cuptor, cartofi la cuptor sau prajiti, salate, fripturi la gratar si pentru multe alte preparate.
Sare aromatizata – Ingrediente
- sare
- rozmarin
- maghiran
- salvie
- dafin
Sare aromatizata – Mod de preparare
- Amestecam sarea cu ierburile proaspete sau uscate (eu am folosit proaspete pentru ca sunt mai aromate) si le mixam la robot pana ce ierburile sunt tocate marunt. Punem sarea obtinuta pe o hartie de copt sau servet curat si o lasam cateva ore sa se usuce, avand grija sa o amestecam din cand in cand.
- Dupa ce s-a uscat o punem intr-un borcanel si o putem folosi.
Hallo Laura,
super….tot asa imi fac si eu Sarea.Multi au zis , de ce iti faci atita de Lucru ? Esu zic cä se meritä , pentru cä as cum scrii Tu nu secomparä cu nici und alta.
Salutäri Jacob
Te asteapta niste premii la mine, te rog sa treci sa le ridici cand poti. Te pup.
Minunate fotografiile 🙂
Mersi pentru reteta, eu nu am frunze de dafin proaspede, uscate merg Laura?
Pupici.
interesant! si da idei. multumesc
Hi Laura! Look in to me please, a little surprise waits for you.)
Hallo Jacob!! Si eu folosesc la majoritatea preparatelor care merg la cuptor aceasta sare. Cel mai mult ador puiul in crusta de sare aromatica. Este divin!! Iti multumesc mult pentru cuvintele tale!!
Salutari cu drag!!
Laura.A
Elisa draga mea iti multumesc mult pentru premii!! Te pupic!!
Alizel mic si frumos ma bucur mult de tot ca iti plac fotografiile mele si nu in ultimul rand sarea aromatizata. Scumpa mea poti folosi cu siguranta foi de dafin uscate. Te pupic cu drag!!
Привет!Очакват те награди при мен.Поздрави!
Thank you Nanita!!! Kisses!!