Pizza la tigaie – Retete culinare Pizza
Pizza la tigaie, reteta rapida din bucataria italiana. Pizza cu drojdie la tigaie, reteta simpla. Pas cu pas, blat de pizza la tigaie cu topping la alegere.
Daca nu sunteti vazuti cum preparati aceasta reteta de pizza, va garantez ca nimeni nu isi va da seama ca a fost coapta intr-o tigaie si doar in 8 minute. In Italia, in timpul verii, cand sunt niste calduri insuportabile, sunt multe gospodine care apeleaza la solutia asta mai mult decat rapida pentru a obtine o pizza absolut divina.
Asadar, va recomand cu drag sa incercati aceasta reteta de pizza la tigaie, sunt sigura ca o sa va placa.
Ingrediente – Blat de pizza la tigaie
- 450 g faina
- 225 ml apa calduta
- 7 g drojdie deshidratata
- 1 lingurita sare
- 2 linguri ulei
- 1/4 lingurita zahar
Topping pizza
- 200 g mozzarella/cascaval
- 150 g suc de rosii
- 200 g prosciutto crudo/prosciutto cotto/sunca
- oregano (optional)
Mod de preparare – Blat Pizza la tigaie
- Amestecam faina cu drojdia si zaharul, facem o gropita in centrul fainii unde adaugam apa calduta amestecata cu uleiul. Dupa ce aluatul prinde putina consistenta adaugam si sarea.
Cand preparam aluaturi dospite, sarea nu trebuie sa intre niciodata in contact cu drojdia, deoarece impiedica procesul de dospire. O adaugam intotdeauna dupa ce aluatul a capatat putina consistenta.
- Framantam pana cand obtinem un aluat elastic.
- Punem aluatul intr-un vas, il acoperim cu foile de plastic si il lasam sa dospeasca, intr-un loc ferit de curent, pentru cca 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul.
- Impartim aluatul in 5 bucati si intindem fiecare bucata de aluat, pe planul de lucru usor pudrat cu faina, intr-o foaie rotunda de cca 3-5 mm. Aluatul se intinde cu mana, nu cu facaletul.
- Dupa ce am intins cele 5 bucati de aluat, punem pe foc mediu o tigaie antiaderenta, o acoperim cu capac, si o lasam sa se incinga foarte bine. NU ungem tigaia cu nimic.
- Cand tigaia s-a incins, reducem putin flacara, punem prima pizza in tigaie si o acoperim cu capac. In momentul in care apar, pe suprafata pizzei, niste bule de aer, ridicam capacul si intoarcem pizza pe cealalta parte.
- Ungem pizza cu sos de rosii, adaugam bucatele de cascaval sau mozzarella si, eventual, cateva felii subtiri de sunca sau salam picant.
- Acoperim tigaia cu capac, iar in momentul in care cascavalul este perfect topit, stingem focul si scoatem pizza din tigaie.
- Coacem si celelelate pizze in acest fel si, daca dorim, putem folosi un alt topping.
Sfaturi pentru o Pizza la tigaie reusita
- Capacul trebuie sa acopere ermetic tigaia. Datorita aburului acumulat in tigaie, pizza va avea o suprafata pufoasa si partea inferioara va fi crocanta.
- Timpul de coacere este de 8 minute (4 minute pe o parte si 4 minute pe cealalta parte).
- Este foarte important sa nu folosim ingrediente in exces pentru topping si nici ingrediente foarte umede.
Super idee!
Dar de ce nu putem pune aluatul pe o folie de silicon? Ca eu am si o tablie din lemn da nu imi place lemnul ca e cu aschii michute si mi-e ca intra in aluat. Tabila aia a mea nu e deloc finisata cum trebuie si am vazut-o abia dupa ce am cumparat-o.
Off, cum sa fac? Ca vreau si eu sa incerc pizza asta!
Ce tare ! Super idee !
Este incredibil de buna Ioana si sunt sigura ca o sa-ti placa daca o faci. In general se spune ca lemnul avand o structura poroasa ajuta coca sa „absoarba” mai bine restul ingredientelor. Dar stai linistita si foloseste covorasul de silicon care e foarte bun si el sau un plan de marmura. Nu se simte nici o modificare la gust asa ca foloseste cu incredere siliconul. Te pupic si astept sa vad daca ti-a placut!! Pup pup!!
E buna buna buna Ala draga si foarte rapida!! Te pup si ma bucur ca iti place!!
Tare buna reteta asta pentru o mamica cu un pui asa activ ca al meu! Multumesc pentru idee! Te pup!
Laura, iar mi-e foame:))))
Cred ca e o bunatate, in mod sigur o sa o fac si eu, fiul meu ar manca in fiecare zi pizza si iar pizza. Multumim pt reteta.
Am o intrebare: ce-i aia drojdie liofilizata?
Lavinia draga tare iti multumesc ca iti place si eu cred ca o sa-ti placa!! Te pup si pup frumoasa ta mica!!
Te pupic Cristina draga!! Am primit comentariul tau numai ca am activat moderarea comentariilor si nu se posteaza imediat pe blog ci le primesc mai intai pe email.
Sa stii ca si noua ne place pizza mult mult!! Asta se face cat ai bate din palme. Drojdia liofilizata e drojdia uscata la plic,in general de 7 gr e plicul. Te pup si un weekend minunat iti doresc!!
O comoara de reteta!astea-imi plac:bune ,rapide si de efect!dar am o suparare:aia ca am cel putin 6 tigaii teflon si nici una nu are capac!!!of.si vreu de urgenta uyn super sorcator!cum rezolv?incerc cu un alt capac???of,ce rau imi pare!
Excelenta reteta, Laura. Rapida si cu siguranta si delicioasa. Modul de coacere, ma duce usor cu gandul la Nodini, o alta reteta minunata de a ta, pe care am incercat-o si a iesit excelent. Trebuie incercata, arata intr-un mare fel. Puuppp si un week-end frumos iti doresc!! 🙂
Oau asta da pizza rapida…am sa o prestez si eu mai ales ca puiutii mei sunt inebuniti dupa pizza…Multumesc de reteta!
Mariana te pupic si ma bucur ca iti place retetuta asta simpluta. Eu zic ca daca nu ai un capac care izoleaza bine tigaia sa folosesti un capac care intra in tigaie, deci mai mic. O sa iasa perfect asa. Te pup draga mea!!
Iulia draga ma bucur mult ca iti place pizza asta la tigaie. Da da ai dreptate seamana ca mod de coacere cu nodini. Aburul format face suprafata pizzei moale iar partea de jos crocanta. E tare tare buna si sa stii ca noi am papat azi dimineata 2 pizze facute ieri si erau bune foc. Pup draga mea!!
Meli draga mea cat ma bucur sa te revad!! Abia astept sa vad daca ti-a placut si mai ales daca le-a placut copilasilor tai!! Te pupic si o primavara superba iti doresc!!
Ciao Laura,am facut in seara asta pizza ta si vreau sa-ti spun ca din 6 bucati cred ca mai sunt 2 feliute mici,in concluzie a avut mare priza la public(adica 2 mofturosi).A fost grozava si le-am copt cu un capac mai mic decat tigaia.Te pup si astept noi idei.
wow Laura,o minuntie de pizza.rapida si delicioasa.O execut cat mai repede*-*
ingenioasa traba, m-ai dat gata si cu asta. iti dai seama ca o voi face…yami!
Ciao Laura draga!! Ma bucur tare mult ca v-a placut pizza asta rapida si iti multumesc mult ca ai incercat-o. Te pupic dulce draga mea!!
Julia draga e rapida foc si buuuuuuuna buna. O sa vezi ca se duce imediat. Te pup si daca o incerci sa imi spui cum ti s-a parut!!
Pup Cata draga. E bunuta foc si o sa vezi ca pare facuta la orice altceva in afara de tigaie!!! Te pupic!!
Draga Laura!
Iti vizitez blogul de ceva timp, imi place foarte mult, insa este pentru prima data cand las un comentariu.
Da-mi voie sa te felicit pentru priceperea ta, dar si pentru generozitatea de care dai dovada, oferindu-ne minunatele tale retete.
Reteta de fata…ah! Abia astept week-endul, sa o execut.Sper sa imi iasa.Vreau sa te rog sa imi spui ce fel de ulei recomanzi: de masline, sau de floarea-soarelui?
Iti doresc multa sanatate, sa traiesti 1000 de ani, sa ne delectezi cu retetele tale! Te pup.
Mariana, Oradea
Draga Mariana iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale frumoase si ma bucur mult ca mi-ai scris pentru ca m-a impresionat profund mesajul tau. Draga mea, ideal ar fi sa folosesti ulei de masline pentru ca da un gust mult mai bun aluatului fiind un ulei foarte aromat. Eu de data asta am folosit ulei de floarea soarelui pt ca nu aveam in casa ulei de masline. Te pup si abia astept sa imi spui daca ti-a placut aceasta pizza!!
Iti multumesc draga Laura pentru raspuns!
Cu siguranta am sa revin cu „impresii”, dupa ce incerc aceasta reteta.Daca nu imi iese din prima (nu prea ma pricep eu la aluaturi:)…), o sa o tot fac pana imi iese.Te pup si iti doresc o zi minunata!
Mariana, Oradea
Mariana draga eu zic ca iti iese sigur din prima. Iti tin pumnii de aici de la distanta si in caz ca, doamne fereste, ai probleme sunt aici si rezolvam noi!! Te imbratisez cu mare drag!!
Laura, da-mi voie sa-ti dau trei pupici. Am facut aseara reteta ta de pizza rapida si a iesit foarte buna. Nu am tigaie de teflon cu capac, dar m-am descurcat cu o tigaie simpla cu un capac mai mic, iar sub tigaie am pus un rotund de fonta. In felul asta am evitat incincerea prea tare a tigaii mele de tabla simpla. Nu am avut nici drojdie uscata. Am folosit drojdie proaspata (25g) si am micsorat timpul de crestere de la doua ore la o ora. Am respectat insa prezenta fundului de lemn si intinderea foii cu mainile. Au iesit niste pizza extraordinar de bune, cu blat perfect(crocant si in acelasi timp moale, pufos si elastic). Deasupra am pus crenvusti de post si salam de post cu ciuperci, fasii de ciuperci si de ardei gras rosu, rondele mici de ceapa verde. astfel m-am putut delecta cu o pizza minunata intr-o zi de post. Teodora, care este foarte mofturoasa la tot ce nu contine carne, a mancat cu pofta.
Da-mi voie sa-ti multumesc si iti urez sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere!
Voi posta si eu pe blogul meu reteta, te invit sa vi in vizita sa vezi ce a iesit.:)
Laura iubita, am facut aseara pizza, din pacate nu i-am facut nici o poza, aparatul era descarcat..A iesit bestial de buna, nici nu stiu cum sa-ti multumesc pt tot, si pt ca existi.
Cristina scumpa am vazut-o si ti-a iesit PERFECT!!! Mi-ai facut o poftaaaaaaaa nebuna cu pizza ta. Asa ca maine o fac din nou cu ceapa verde, ardei si salamior. Dca uita al meu sa imi ia drojdie nu stiu ce ii fac..!! Te pup draga mea si un pupic enoooooorm pentru scumpa mica de Teodora. Sa va fie de bine si iti multumesc ca ai incercat-o!!!!
Vai Cristinuta scumpa mea cat ma bucur ca ti-a placut. EU iti multumesc tie si celorlalti prieteni dragi ca existati pentru ca daca nu erati voi sigur nu existam nici eu in blogosfera. Asa ca iti multumesc si te ppupic de mii de ori pentru ca esti o persoana deosebita!!!
Laura, scumpa, ti-am trimis ieri un comentariu…s-o fi ratacit? :((
Nu am mai rezistat pana in week-end, asa ca am facut pizza alaltaieri seara.Au iesit super! A fost pt prima data cand am facut pizza (cuptorul meu de aragaz nu coace bine, asa ca nu m-am riscat sa fac in el).Ei, acum nici nu mai am nevoie de el! Ai avut mare dreptate.Nu ar fi zis nimeni ca este coapta in tigaie.Cu siguranta voi repeta „isprava”.Multumesc pentru reteta, si multumesc ca existi.
O zi frumoasa ca tine sa ai!
Mariana,Oradea
Draga mea Mariana acum am verificat toate comentariile primite dar tare mi-e teama ca cel trimis de tine ieri nu a ajuns!! Slava Domnului ca a ajuns comentariul trimis azi care m-a bucurat nespus. Iti multumesc din inima pentru cuvintele tale minunate si ma bucuuuuur enorm ca ti-a placut pizza! Sa va fie de bine draga mea, tie si celor dragi si numai bine iti doresc!! Cu drag,
Laura.A
Dear Laura
Thank you for this excellent recipe. I’ve just try and I write in my blog.
If it interests You, You can visit my blog:
Thank you very much
Max from Hungary
Hello Max! I’m so glad that you tried this recipe and you liked it. I will visit your blog with pleasure!!
Thank you!!
Super tare ideea. Am o intrebare: eu am o tigaie de genul dar capacul are o gaurica mica in el, o pot folosi pe asta sau trebuie sa ii pun alt capac sa nu iasa aburul din ea?
Multumesc si felicitari pentru blog, este super!
Ma bucur ca iti place Anonim!! Si capacul meu era din sticla si avea o gaurica mica pe unde iesea o parte din abur asa ca il poti folosi linistita!!
Buna Laura,
Scuza-ma de nestiinta dar nu am vazut sarea nicaieri inserata pe parcurs. :). Deja am inceput sa fac reteta asa ca o sa o pun la inceput, in compozitia uscata. It’s good?
Te pup. Citesc blogul tau de mai multa vreme, doar asa ca sa vad cum arata toate frumos. Acum sunt acasa si deja incerc.
Andreea
Andreea draga mea iarta-ma ca nu am apucat sa iti raspund ieri si pentru faptul ca am omis sa mentionez sarea in reteta. E bine ca sarea sa nu intre niciodata in contact cu drojdia deoarece impiedica procesul de dospire al aluatului asa ca sarea se pune intotdeauna la sfarsit dupa ce amestecam faina cu drojia si lichidul. Te pup si inca o data scuze!!
Hei Laura, no problem! Am amestecat-o acolo unde am zis insa nu s-a intamplat nimic ci a crescut si tot a crescut. :). Fratii mei au fost foooarte incantati de ea, se tot minunau pe langa mine. A doua zi Edi, unul dintre frati de 14 ani a facut-o singur si m-a servit. Delicioasa!
In legatura cu sarea, tin minte de acum :). Te pup.
Andreea draga mea tare ma bucur ca nu au fost probleme si promit ca data viitoare sa raspund cu promptitudine. Te pup si multumesc ca ai incercat-o!!
Pur si simplu mai lasta cu gura cascata cand am vazut cum arata pizza ta, este absolut perfecta, am sa o incerc cat pot de repede, multumesc de retetete la minut, mii de pupici.
Mmmm, arata delicios! Am sa incerc si eu aceasta reteta 🙂
O mica observatie: s-a strecurat o greseala in reteta. Scrie "Sarea nu trebuie sa intre niciodata, la nici un aluat, in contact cu sarea…" Cred ca e vorba de fapt de drojdie, sa nu intre in contact cu sarea, nu?
Vicky scumpa neaparat sa o incerci ca e rapida si buuuna rau!! Uite chiar am s-o fac si eu pentru ca e atat de cald ca nu imi vine sa aprind cuptorul. Te pupic si astept sa imi spui daca ti-a placut!!
Vai Daiana draga iti multumesc tare mult ca mi-ai atras atentia!! Ai dreptate, sarea nu trebuie sa intre in contact cu drojdia pentru ca ii stopeaza dospirea. Acum merg sa corectez reteta. Te pup si daca o incerci astept sa imi spui daca ti-a placut!! Multumesc mult!!
INCET,INCET LE VOI FACE PE TOATE,LA RETETELE TALE MA REFER.AM FACUT-O SI EU… PACAT CA NU LA AMBELE TIGAI DE TEFLON AM CAPAC,PENTRU CA AS FACE IN ACELESI TIMP 2 PIZZE.DE ACUM IN COLO,NICI NU VOI MAI FACE IN CUPTORUL ARAGAZULUI.SEAMANA CU PIZZA FACUTA LA CUPTORUL CU LEMNE!SUPER!PUPICI!
Absolut delicioasă! E foarte ușor de făcut, mai ales când e vorba de puține persoane.
Mulțumesc!
katy scumpa cat ma bucur ca ti-a placut!! Te pupic cu mare drag!!
Irina draga ai mare dreptate. E rapida si mai ale cand e f cald afara e o solutie ideala. Te pup si ma bucur mult ca iti place!!
2 ore?eu tin aluatu 30 min,o ora la crescut..
Eu fac pizza de ani de zile, dar ma tot lupt si ma enervam cu blatul, ori iesea prea gros, ori se facea beton,ori se ardea, in cuptor…dar asa, in tigaie, a iesit super-super desi am facut o alta reteta de aluat, aproximativ ca si asta si cu totul alte ingrediente deasupra. Multumesc mult pt. idee, tot asa am sa fac de acum inainte (astazi am topit 4 pizza, nici poza nu am apucat sa le fac.
Anonim ma bucur mult ca ti-a reusit pizza cu aceasta tehnica. Nu am mai facut-o de mult si chiar astazi am s-o repet si eu. Multumesc ca ai incercat-o!
Buna Laura,
Vroiam sa te felicit pentru toate retetele tale.Sunt delicioase.Am facut si eu aceasta pizza aseara iar mamei mele i-a placut extrem de mult.Ar vrea sa o faca si ea dar nu are tigaie teflon decat dreptunchiulara si fara capac.Merge facut aceasta pizza si pe tigaie normala?
Buna, Laura! Am facut si eu azi pizza la tigaie! A fost exceptionala! Numai ca am pus un capac mai mare decat tigaia deoarece cu un capac mai mic cresteau prea tare si se lipeau de capac. In sosul de rosii am pus si puti usturoi si rozmarin, a iesit o bunatate! Le-am facut mai mici, mi-au iesit 10, deci am stat mai mult de-o ora sa le coc, dar micutii au fost foarte incantati si s-a meritat! Ma tenteaza si pizza aceea care trebuie sa dospeasca 9 ore. Cand fac rost de faina buna o execut! Reteta de azi a mers si cu o faina slaba. Multumesc tare mult!
Anonim scuza-ma ca raspund atat de tarziu dar abia acum am vazut intrebarea ta. In tigaie normala, neteflonata se poate prinde asa ca te sfatuiesc sa o faci totusi in tigaie de teflon si sa folosesti un capac care inchide bine tigaia.
Multumesc Laura, am facut si eu reteta si e dementiala, alt cuvant mai potrivit nu gasesc. Te-am "descoperit" de putin timp, iar retetele tale m-au cucerit. Esti inspiratia mea culinara. Multumesc inca odata. Silvia
am facut si eu reteta… numa k eu stiu aluatul de pizza altfel… sta la dospit la rece 🙂
e fff buna :X
Buna seara Laura!am shi io o intrebare:ce fel de suc de rosii sa folosesc?passata di pomodoro sau i pelati?al crudo sau trebe sa fierb sucul inainte?multzumesc anticipat,Mioara Masgras
Mioara draga mea, foloseste passata di pomodoro pt ca e mai buna pt reteta asta. Nu este nevoie sa o fierbi inainte. Eventual adauga-i ceva mirodenii daca doresti: busuioc, timo, maghiran, etc. Te pup!!
Buna Laura, ti-am descoperit blogul acum o saptamana si de atunci iti citesc cu o placere nebuna toate retetele si articolele. Esti pentru mine un Radu Anton Roman varianta fenimina si tanara :)). Aceasta a fost prima reteta incercata si a iesit extraordinar de buna. Iti multumesc din inima pentru caldura si bucuria cu care gatesti si povestesti si iti doresc sa ne incanti la fel 100 de ani de azi inainte.
Pupici multi!
Bine ai venit draga mea Irina si iti multumesc pentru cuvintele tale.
Iti multumesc ca ai incercat reteta si ca ti-a placut.
Te pup si te mai astept pe la mine!!
Laura acum am descoperit inca una din minunatele tale retete…Iti multumesc mult !
Pantru maine dimineata micul dejun este asigurat…
Felicitarile mele !
Te tzuc !
tocmai ce am facut-o ieri, e delicioasa, vreau sa spun ca sunt nebuna dupa pizza, iar asta chiar zici ca-i de la mama ei 🙂 nici prin cap nu-ti trece ca ar fi facuta la tigaie, am schimbat un pic ingredientele, am pus cateva linguri de lapte si nu am pus zahar, dar a iesit perfecta si asa, te pup :*:*:*
Draga,Laura,aluatul este la dospit!!!!!Imi este tare foame si am emotii este prima data cand fac o pizza singura!!!!!
Multumesc pentru toate retetele,am incercat deja cateva din ele si sunt foarte multumita!!!!!
Felicitari pentru ca iti faci timp sa raspunzi la toate comentariile!!!
Laura, mi-am propus sa comentez fiecare reteta pe care o probez, sper ca e ok, asa pot si eu sa tin minte ce am incercat si ce nu 🙂 azi am facut aceasta pizza, imi era pofta si mi-am amintit ca vazusem la tine ceva rapid. Mi-a iesit f buna, i-a placut si sotului
Am facut aseara pizza din reteta ta. A iesit tare buna 🙂 Multumim pentru reteta!
Blatul insa nu mi-a iesit asa de pufos cum e cel din imaginea ta. Dar cred ca asta s-a intamplat fiindca nu am avut timp sa las aluatul la dospit 2 ore. A stat numai vreo ora.
Oricum, a fost tare buna!
Reţeta e foarte bună! Săptămâna viitoare voi încerca şi eu această reţetă şi îţi voi spune rezultatul meu. Te pupic!! Succes în continuare!
Laura, scumpa, ma bucur tare mult ca-ti place! Astept sa-mi spui impresiile tale dupa ce ai incercat-o.
Pup!
Multumesc din suflet pentru cea mai buna reteta gasita si incercata de pe net!!!
Cu mult drag, Geanina, scumpa!! Sa va fie de bine!!
Noua ne place maxim 😉
In seara asta o refac si pun si poze pe FB ( o sa te tag-uiesc sa stie lumea cum si-n ce fel 😉 )
Pupici !
misto, partea proasta e ca la alea 8 minute mai trebuie adaugate 2 ore pt coca 🙂
arata super si copilul meu este inebunit dupa pizza sigur o fac ,,,,,,,,,,,,,,,
eu n-am făcut-o în tigaie, că mi-era că se face praf (știu eu de ce) :)) dar am folosit rețeta de aluat de aici și am făcut-o în cuptor. și sunt super-super-super încântată. mai ales că nu sunt cel mai mare talent în bucătărie, dar compensez cu imaginație și stăruință. în orice caz, e a doua oară cînd fac pizza într-o săptămână și e incredibil de bună! mulțumesc, laura!
Am facut-o astazi, a iesit super! Chiar nu ma asteptam sa fie atat de buna, mai buna decat orice pizza la cuptor incercata pana acum.
Multumim pentru reteta.
Maria, draga mea, sa-ti fie de bine! Ma bucur tare mult ca ti-a placut!!
Pup!
A iesit super! Nici nu ma asteptam… e exact ca cea pe vatra!
Mersi pentru reteta!
Diana, ma bucur mult ca ti-a placut!
Te pup!
Dupa cum stii deja, am descoperit de curand site-ul tau dar de atunci tot experimentez retete.
Pizza in 8 minute m-a tentat de cand am citit-o si am avut si de ce: o minune de reteta. Are trei mari avantaje: e rapida, ieftina si f.f.f.f buna, grozav de buna.
Data viitoare voi incerca s-o fac in tigaie de tuci si cred ca va iesi la fel de bine ca in teflon.
Sper ca printre retetele tale sa gasesc una de tort pe care sa o pot face de Craciun, adica sa fie la fel de explicita ca tot ce am incercat deja si sa gasesc ingredientele toate.
Iti doresc tot binele din lume si sa te ajute Dumnezeu in tot ce faci.
Mii de pupici,
Mariana
Draga mea, iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale minunate!
Ma bucur mult ca ti-a placut pizza si crde ca va iesi minunat de gustoasa in tigaia de tuci.
Te pupic cu mult drag!
Am furat si eu aceasta reteta care te scoate din impas.Sper ca nu am deranjat ca am scris despre ea pe blogul meu, bineinteles precizand sursa.Ma inspira acest blog si ma bucur sa gasesc retete „mai altfel”.
Mara, draga mea, cum sa ma supar? Ma bucur tare mult ca ti-a placut si ai incercat-o!
Pup cu drag!
Am incercat-o in seara asta, este absolut delicioasa. Multumesc pentru idee.
Cu mult drag, Elena!
Pup!
Pe cat de repede se face pe atat de repede se mananca 🙂 , E foarte buna, iar eu sunt destul de pretentiosa la capitolul pizza. Sunt foarte curioasa cum ar iesi cu ton, o sa incerc cat de curand.
Spor in toate Laura !
Ale, draga mea, sa iti fie de bine!
Tare ma bucur ca ti-a placut!
E O IDEE SUPER TARE VOI FACE SI EU O PIZZA DIN ASTA DAR CU sunca PENTRU CA ASA vrea fiul meu.
iti urez NOROC .
CU DRAG:
VERO.
Buna,
Nici la mine nu a iesti cum trebuie coca era foarte tare.
A
am facut azi aceasta pizza si este UN DELICIU. de azi inainte cand am posta pe pizza doar dupa aceasta reteta voi face. Eu am facut o pizza cu de toate pe ea, incepand de la un pic de ceapa, porumb, ardei, cascaval, salam si ketchup. Multumesc inca o data pentru reteta
Sa iti fie de bine!
Felicitari pentru retete! Sunteti o maestra!
Voiam sa va informez ca cei de la gustos.ro v.au furat poza, pe care au taiat.o sa nu va mai fie scris numele, si reteta.
Draga mea, multumesc pentru aprecieri.
Am avut o colaborare cu cei de la gustos.ro, reteta nu este furata, eu le-am trimis-o.
Te pup!
Buna ziua,am si eu o intrebare.Daca n am tigaie antiaderenta pot pune un pic de ulei,adica sa ung putin tigaia?Multumesc
Draga Mona, da, o poti unge cu putin ulei.
Cu drag!