Rapid si bun merge mai ales cu salate dar avand in vedere ca nu am nici un fel de verdeata prin casa eu l-am degustat natur si mi-a placut.
Ingrediente – Salam de ton
- 100 g ton (conserva in sos natur)
- 1 ou
- 1 lingura rasa parmezan
- 2 felii de paine alba
- sare
- piper
- 4-5 masline verzi/negre (facultativ)
Tonul il scurgem foarte bine, painea o taiem cubulete, maslinele le maruntim bine si mixam cu ajutorul unui robot toate ingredientele,
pana obtinem o pasta,
pe care o rulam in forma de salam in folie de plastic. Strangem bine de tot capetele,
si punem ruloul astfel obtinut intr-o cratita cu apa rece,
punem cratita pe foc potrivit iar din momentul in care incepe apa sa fiarba, mai lasam salamul sa fiarba 20 minute dupa care il scoatem,
Il bagam in frigider pana se raceste, apoi il feliem si il mancam,
Pofta buna!
Ce idee grozava! tare ma incanta salamiorul asta,cred ca e si fff bun.o sa-l fac garantat!
Cata e incredibil de bun si usor foc de facut. Tare sunt tentata sa il incerc si cu ficacior de pui. Cred ca ar iesi tare bun. Te pup si daca-l incerci te astept sa.mi spui cum ti s.a parut.
oare folia de plastic nu se strica cand se fierbe?
Anonim nu se strica, ramane intacta.
Laura imi place blogul tau esti super, am incercat multe din prajiturile tale si toate mi-au iesit,le-am recomandat si prietenelor mele ma bucur ca te avem printre noi LA MULTI ANI de acuma inainte si multii pupicii pentru toata familia ta care se bucura de tine din ARAD.
Foarte buna ideea de salam din ton, o sa incerc si eu