Sotè de mazare cu piept de pui


Mancare de mazare cu piept de pui

O mancare delicioasa si foarte rapida alaturi de care am servit  bat bot ,numai ca de data asta am facut chiflutele cu marar si praf de usturoi.

Ingrediente:

  • 1 kg mazare
  • 3 morcovi
  • 1 piept pui mare
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr unt
  • sare
  • marar

Punem la calit in putin ulei si cam 50 gr unt, morcovul taiat rondele subtiri, pieptul de pui curatat de pielita si eventual de grasime si taiat in cubulete si usturoiul taiat si el in rondele f subtiri,

sote-mazare-pui (5)

 

lasam la foc mic sa se caleasca, iar carnea sa se patrunda bine si sa-si schimbe culoarea

sote-mazare-pui (4)

 

cand carnea si-a schimbat culoarea adaugam mazarea (eu am folosit mazare de la conserva) impreuna cu untul ramas taiat in cubulete si marar,

sote-mazare-pui (3)

 

punem pe foc mic pana scade lichidul si servim,

sote-mazare-pui (2)

 

Si aici productia de bat bot,

sote-mazare-pui (1)

 

Pofta buna!!

10 comentarii la “Sotè de mazare cu piept de pui

  1. ina spune:

    Deci… mancarica de mazare cu morcovi nici la mama acasa nu am papat asa buna ca in Germania!!! A ta arata super! dar painica… cum a crescut asa muuuuult??? Te pup!!!

  2. Laura spune:

    Ma bucur scumpi mic ca-ti place!! E asa buna mazarea aici ca nu mi-a venit sa cred. E dulce dulce si delicioasa. Nu stiu zau cum de a crescut asa mult, ca se tot umfla in tigaie si ma intrebam cand se opreste. Am pus niste marar si praf de usturoi si au mers de minune cu mancarica!! Pup pup si intru pe mess sa-mi povestesti!!

  3. Anonymous spune:

    Servus Laura,
    Hilda la tastatura 🙂
    M-am pierdut iarasi prin blog si pt ca numai la mcarica asta am gasit butonul de comentarii uite-ma
    Am trecut sa-ti urez sarbatori fericite si un an nou superb.
    Nu-ti mai repet ca ador blogul tau 🙂

    te pup

  4. Laura spune:

    Hilda draga cat ma bucur sa te revad!! Din suflet iti doresc Sarbatori Fericite cu multa multa sanatate si un An Nou plin de fericire si realizari!!

  5. eugen926 spune:

    Waw ce bine arata, o sa incerc maine sa o fac impreuna cu painica la tigaie 😀
    Super bine facut blogul, si usor de invatat, felicitari!

    O intrebare totusi: Care e diferenta la faina dintre OOO/00 si ce o mai fi ca sunt putin nelamurit

    O zi faina!

  6. Laura spune:

    Multumesc mult Eugen pentr vizita!! Daca o incerci sa imi spui daca ti-a placut.
    Faina 000 din Romania este echivalentul fainii 00 din Italia, deci foloseste cu incredere orice tip de faina 000 de la noi.
    O sear

  7. eugen926 spune:

    Oh da, super buna mancarea :D, am dat si la prieteni si sunt inebuniti dupa ea
    Astept mai multe retete, deja unele le=am incercat
    O zi faina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor