Retete Sarate de Craciun: Retete culinare Laura Adamache

Retete sarate de Craciun – colectie de retete de mancaruri si aperitive de sarbatoare

Retete de Craciun pentru o masa cu adevarat speciala! Retetele festive includ o varietate incredibila de preparate, atat traditionale, cat si retete inedite din bucataria internationala
In aceasta categorie veti gasi mancaruri pentru o masa de craciun traditionala, mancaruri de craciun romanesti, idei pentru meniu craciun, aperitive pentru craciun si multe alte idei pentru masa de craciun. Va invit sa incercati aceste retete sarate de craciun care vor uimi, prin simplitatea si gustul lor, intreaga familie.

Ce gatim de Craciun – retete simple si rapide

Multe retete cu poze, pentru mesele festive, va asteapta sa le incercati. Toate retetele sunt insotite de poze pas cu pas, astfel incat sa poata fi preparate de toate gospodinele.
Multe retete de Sarbatori traditionale romanesti  sunt doar la un click distanta! De la traditionalele sarmale in foi de varza murata si carnatii de casa, pana la preparate cu carne de pui sau peste.
Aperitivele nu lipsesc de pe nicio masa de sarbatoare. Acestea stimuleaza apetitul participantilor la mesele festive.

Masa de Craciun 2009

Pentru inceput vreau sa va multumesc din toata inima pentru minunatele voastre urari care mi-au [...]

31 Comentarii

Chiftele de peste

In ultima perioada am mancat mai lejer si vrem sa continuam asa pentru ca se [...]

17 Comentarii

Pui in crusta de sare

Dupa mine acest tip de preparare scoate cel mai bine in evidenta gustul puiului. Este [...]

37 Comentarii

Ciorba de burta

Ciorba de burta este primul lucru pe care il mananc de fiecare data cand ajung [...]

51 Comentarii

Tarta de carne cu dovlecei

Retete culinare de Tarte – Tarta de carne cu dovlecei Aveam cam multi dovlecei in frigider [...]

14 Comentarii

Merluciu la cuptor cu cartofi

Merluciu la cuptor cu cartofi, reteta simpla cu peste Merluciul la cuptor cu cartofi si ceapa [...]

19 Comentarii

Mousse de ton

Mousse de ton, un aperitiv delicios si foarte simplu de facut Mousseul de ton sau [...]

31 Comentarii

Ciorba de zarzavat

Ciorba de zarzavat – legume din belsug! Ciorba de zarzavat dreasa cu ou si smantana [...]

22 Comentarii

Pere false

Pere false, rosii cherry umplute cu carne, tavalite printr-un aluat pufos si prajite. Mod de [...]

16 Comentarii

Pernute picante de cartofi

Daca o sa le incercati sa aveti mare grija pentru ca nu o sa va [...]

53 Comentarii

Bulete de cascaval

Bulete de cascaval – o reteta simpla de gustare, la indemana tuturor Bulete de cascaval [...]

29 Comentarii

Rulouri cu Mozzarella

Rulouri cu mozzarella – Retete culinare aluaturi sarate Rulourile cu mozzarella sunt deosebit de pufoase [...]

18 Comentarii

Cosulete de Cartofi cu Ciuperci

Cosulete de Cartofi cu Ciuperci – reteta pentru masa de sarbatoare Cosuletele de cartofi cu [...]

33 Comentarii

Sarmalute in foi de vita (cu carne de porc, reteta sarmale)

Sarmale in foi de vita cu carne de porc – reteta romaneasca Sarmalute in foi [...]

36 Comentarii

Piept de Pui in Sos Bechamel

Piept de Pui in Sos Bechamel – mancare cu carne de pui Pieptul de pui [...]

53 Comentarii

Chec Aperitiv cu Branza si Sunca Afumata

Checul aperitiv cu branza si sunca afumata este deosebit de delicios si foarte simplu de [...]

19 Comentarii

Placinta cu Carne si Cartofi

         Placinta cu carne si cartofi – un aperitiv delicios Placinta cu [...]

18 Comentarii

Franzela Umpluta

Franzela umpluta – Retete culinare aluaturi sarate Franzela umpluta poate fi servita ca aperitiv, calda sau rece, [...]

55 Comentarii

Chec Picant din Piept de Pui

Chec picant din piept de pui, aperitiv delicios Checul picant din piept de pui era [...]

17 Comentarii

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor