Cheesecake fara coacere cu dulceata de afine


Cheesecake cu dulceata de afine, reteta de vara simpla si rapida

Cheesecake cu dulceata de afine
Cheesecake fara coacere, desert de vara cu afine si blat de biscuiti cu scortisoara

Cheesecake fara coacere, atat de bun si de rapid de facut, este prajitura noastra preferata in zilele calde de vara. Nici nu va mai spun de cate ori aceasta prajitura cu branza, fara coacere, m-a scos din incurcatura atunci cand aveam cate o masa de organizat.

Cheesecake-ul este, asa cum multi dintre voi stiti deja, un desert  minunat care are ca baza un amestec de biscuiti si unt. Aceasta baza formeaza partea crocanta a desertului. Umplutura prajiturii cheesecake este formata din branza si frisca, iar topping-ul poate fi de ciocolata, crema, fructe etc.

Astazi, la invitatia LaDoiPasi, am ales sa fac un cheesecake fara coacere cu dulceata de afine Fine Life si scortisoara macinata Fine Life. Gasiti ambele produse in magazinele LaDoiPasi din intreaga tara.

Cheesecake fara coacere cu dulceata de afine – (forma rotunda 18 cm diametru)

Baza de biscuiti cu unt pentru cheesecake fara coacere – Ingrediente

  • 250 g biscuiti Digestive
  • 100 g unt topit rece
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita rasa scortisoara macinata Fine Life

Crema de mascarpone si frisca pentru cheesecake – Ingrediente

  • 250 g branza mascarpone
  • 200 ml smantana naturala pentru frisca
  • 60 g zahar pudra
  • 3 linguri lapte
  • 8 g gelatina foi

Topping cu dulceata de afine pentru cheesecake cu biscuiti – Ingrediente

  • 1 borcan dulceata de afine Fine Life (350 g)
  • 2 linguri apa
  • 4 g gelatina foi

Va invit cu drag pe site-ul LaDoiPasi pentru modul de preparare al acestui delicios cheesecake de vara cu dulceata de afine.

CLICK AICI PENTRU RETETA COMPLETA

Cheesecake prezentare, reteta de vara

Sumar
recipe image
Nume Reteta:
Cheesecake fara coacere cu dulceata de afine
Autor:
Publicata:
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Voturi:
41star1star1star1stargray Based on 14 Review(s)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lauraadamache.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor