Reteta aparuta in revista Femeia, luna septembrie, nr. 9 (46), 2010
O salata practica, simpla si economica care ne va deschide cu siguranta apetitul pentru felurile principale ale mesei.
Ingrediente 4 persoane:
2 pulpe de pui fierte (din supa)
morcovi fierti (din supa)
telina fiarta (din supa)
1 conserva mazare
50 gr capere
50 gr masline negre
sare
piper
3 linguri maioneza
1 lingura iaurt
Curatam de pielita pulpele ramase de la supa dupa care le taiem bastonase sau bucatele mici cu un cutit foarte bine ascutit.
Taiem morcovii si telina in patratele mici, maslinele le taiem rondele, trecem caperele printr.un jet de apa rece si le scurgem foarte bine, scurgem mazarea din conserva,
Amestecam intr-un bol legumele cu carnea de pui si adaugam 3 linguri de maioneza si 1 lingura de iaurt,
Le amestecam pana la omogenizare, adaugam sare si piper dupa gust si o servim,
Pofta buna!